ANKARA / ALTINDAĞ - Çalışkanlar İlkokulu

Rukiye SERTER - Okul Müdürü

Rukiye SERTER, 1987 yılında KONYA/Beyşehir"de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Seydişehir"de tamamlayan Serter, 2010 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalı´ndan mezun oldu. 2015 yılında Eğitim Yönetimi Denetimi ve Ekonomisi Yüksek Lisans Programını bitirdi.

2016-2021 yıllarında Mamak Şehit  Arslan Kulaksız İlkokulunda Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Yine başka okullarda müdür ve müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu.

2021-2023 yıllarında Keçiören Bilim ve Sanat Merkezinde Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Mesleki kariyerinde, tasarım beceri geliştirme atölyelerinde eğitim yöneticisi olarak görev aldı, yapay zeka ve temel eğitim alanında çeşitli kurslar ve seminerlere katıldı. Birçok projede görev aldı. Halen Geliştir-Uygula-Paylaş projesi üzerine çalışma yürütmektedir.

2023 yılında Üstün Başarı Belgesi almaya hak kazanmış; Satranç Antrenörü, Drama ve Halk Oyunları eğitmenidir.

03.11.2023 tarihinden itibaren Altındağ Çalışkanlar İlkokulu Müdürü olarak görev yapmaktadır.

Evli ve 1 çocuk annesidir.