Okulumuz Hakkında

Çalışkanlar Mah. Şehit Talip Yener Cad. No 128, Altındağ Ankara
 Fotoğrafı

VİZYON

Olumsuzlukların içinde fırsatlar yattığını bilen ve bunları avantaja çeviren, değişim için riski göze alan, çevrenin saygınlığını kazanmış, kendisini öğrenci başarı ve davranışıyla sınırlamayıp bulunduğu çevreyi de değiştirmeyi amaç edinen, çalışanlarının,öğrencilerin ve velilerin ait olmaktan gurur duyduğu bir eğitim kurumu olmak.

MİSYON

Çalışkanlar İlköğretim Okulu, öğrencilerin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda gelişmelerine katkı sağlarken, Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda Atatürk ilkelerine bağlı, dogmatik düşünmeyen, eleştiren, sorgulayan, ulusal ve evrensel değerleri benimsemiş, çevresinde başarıyı hedefleyen, insanlığa ve çevreye saygılı, öğrenmeyi öğrenen, hoşgörülü bireyler yetiştirmek, Çalışkanlar Mahallesinin sosyal ve kültürel kalkınmasına yardım etmek.

BAŞARILAR

Şimdilerde Çalışkanlar, Türkiye´de uygulanan bazı projelere öncülük yapıyor.Okullar Hayat Oluyor,Türk Kızılayı çalışmalarını öğrencilerle paylaşıyor.Anneler iş ediniyor,okuma yazma öğreniyor.Ana kız okuldayken birlikte tiyatro sahnesini paylaşıyor.Çinçin şeklen ve görsel değil; gerçekte yetişen gençlerin kültürel zenginlikleriyle değişiyor,değişim paylaşılıyor

Öğretmen

Rehber Öğretmen