ANKARA / ALTINDAĞ - Çalışkanlar İlkokulu

May

Okulumuzun kütüphanesinin açılışını Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hasan YILDIRIM ve Şube Müdürümüz Dilek BAHÇIVANLAR'ın katılımıyla gerçekleştirdik.Açılışta öğrencilerimizin yaptığı ebru ve çömlek etkinlikleri ve geridönüşüm metaryalleri de sergilenmiştir.

May

3.Sınıf öğrencilerimiz arasında bilgi yarışması yaptık.Katılan öğrencilerimize ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

ÇEDES PROJESİ kapsamında okulumuz öğretmenleri Semra Kurt  ve  Mümin Memiş depremzede velimize ev ziyaretinde bulundu.Biz birlikte güçlüyüz ve  yaralarımızı beraber sarmaya devam edeceğiz.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı  şiir,tiyatro,dans gösterileri ve eğlenceli yarışmalarla kutlandı.Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize  teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 108'inci yılında Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Çanakkale'yi geçilmez kılan şanlı ecdadımıza Allah'tan rahmet diliyor, saygı ve şükranla anıyoruz. 18 Mart Çanakkale Zaferi; mazisi şan ve şeref dolu bir milletin bitti denilen yerde yazdığı diriliş destanıdır.

Okulumuzda düzenlenen programda 2.sınıf öğrencilerimizin tiyatro gösterisi ve 3.sınıf öğrencilerimizin söylediği marşlarla o günlerin heyecanını bir kere daha yaşadık.Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

"Allah bu millete bir daha 'İstiklal Marşı' yazdırmasın"

İstiklal Marşı'mızın, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Milli Marş olarak kabul edilişinin 102. yıl dönümünde; Milli Şairimiz Mehmet Akif  Ersoy'u ve aziz vatanımızın bağımsızlığı uğruna can veren tüm şehitlerimizi minnetle anıyoruz.

Ock

İLK "AİLE OKULU" PROGRAMIMIZ Oyunlar, Etkinlikler, Yarışmalar, Eğitici Videolar ve Velilerimizin etkin katılımı ile tamamlandı.
Çocuklarımız için bu güzel adımı atan velilerimize teşekkür ederiz.

Dilek Arslan öğretmenimize teşekkürler

Ock

İngilizce öğretmenimiz Dilek Arslan'ın yürüttüğü "One Word,One Book"projesi sona erdi.Bir ay boyunca haftada üç  akşam 3. ve 4.sınıf öğrencilerimiz İngilızce  bir cümleyi ya da kelimeyi öğrendi ,Ingilizce hikaye kitapları  okudu ve şarkılarla eğlendi.

Ock

2022 2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞINDA OKULUMUZ SINIF ÖĞRETMENİ KÜBRA SAZAK'IN BAŞLATTIĞI "TEMİZ SINIF,TEMİZ OKUL" PROJEMİZ DEVAM EDİYOR...

Ock

OKULUMZDA YAPILAN E-GÜVENLİK ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI OKULUMUZ E SAFETY BRONZ ETİKET ALMAYA HAK KAZANMIŞTIR.

Ock

OKULUMUZ AVRUPA KALİTE ETİKETİ İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ.

Okulumuz 2001 yılında etwinning faaliyeti kapsamında yapılan başarılı çalışmalarından dolayı Avrupa kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Emeği geçen tüm öğretmenlerimize öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 103.yılını konuşma ve şiirlerle kutladık.

Ara

''Demokrasi ,Milli Birlik ve Beraberlik ,Vatan Sevgisi, Yurt Savunması ile Şehitlik'' konularında öğrencilerimizin  farkındalığının artırılması adına 15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ ÖZEL SAYISI  çıkartıldı.Müdür Yardımcımız Çağrı TURAN başta olmak üzere  emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve Milli mücadelenin kahramanı Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 84. yılında saygı,sevgi ve minnetle andık.

Ebediyete intikalinin 84. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'i bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz.Anma programında  Atatürk'ü anlatan şiir ve yazıların yanında  2-B sınıfı öğrencilerimizin hazırladığı işaret dili korosu,4-A sınıfının koro gösterisi ve 4-B sınıfının hazırladığı  ''Benim Adım Atatürk'' adlı orotoryo yer aldı.

Ekm

Cumhuriyetimizin ilanının 99. yıldönümü, okulumuzda 29 Ekim 2022 Cumartesi günü büyük bir coşkuyla kutlanmıştır. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından; Okul Müdürü Mustafa AYDEŞ  günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını yapmışlardır.Program şiirlerle, 3/A sınıfının hazırladığı ''Ay Yıldızlı Bayrağım''gösterisi ve  4.sınıf öğrencilerinin Milli Mücadele Kahramanlarını anlattığı duygu yüklü orotoryoyla devam etmiştir. Kutlama programında emeği geçen  öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.