ANKARA / ALTINDAĞ - Çalışkanlar İlkokulu

Çalışkanlar İlkokulu

GÜLTEPE MAH. 2059 SK. GÜLTEPE ORTA OKULU BLOK NO 7 ALTINDAĞ / ANKARA
Vizyon
Olumsuzlukların içinde fırsatlar yattığını bilen ve bunları avantaja çeviren, değişim için riski göze alan, çevrenin saygınlığını kazanmış, kendisini öğrenci başarı ve davranışıyla sınırlamayıp bulunduğu çevreyi de değiştirmeyi amaç edinen, çalışanlarının,öğrencilerin ve velilerin ait olmaktan gurur duyduğu bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Çalışkanlar İlkokulu’nun misyonu , öğrencilerin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda gelişmelerine katkı sağlarken, Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda Atatürk ilkelerine bağlı, dogmatik düşünmeyen, eleştiren, sorgulayan, ulusal ve evrensel değerleri benimsemiş, çevresinde başarıyı hedefleyen, insanlığa ve çevreye saygılı, öğrenmeyi öğrenen, hoşgörülü bireyler yetiştirmek ve Gültepe Mahallesi’nini sosyal ve kültürel kalkınmasına yardım etmek.
Başarılar
Şimdilerde Çalışkanlar, Türkiye´de uygulanan bazı projelere öncülük yapıyor.Aile Eğitimi Kursları açılıyor. Avrupa ortaklı eTwining projeleri yapılıyor.Öğrencilerimiz global olarak etkileşim içinde kendi yeteneklerini geliştiriyor.
Kütüphane Kitap Sayısı :1991
Öğretim Şekli :Tam Gün
09.00 // 14.40
Kalorifer-Doğalgaz
Ulaşım
452-456 numaralı Ego otobüsleri ile Kızılay-Sıhhıye-Ulus´tan ulaşım sağlanabilir. Ayrıca Ulus-Gültepe dolmuşları ile de ulaşım sağlanabilir.
SERVİS YOK
GÜLTEPE MAH. 2059 CAD. NO 7 KAT3 ÇALIŞKANLAR İLKOKULU ALTINDAĞ / ANKARA
Merkez
Etkin bir şekilde eTwining Projeleri yapılmaktadır