T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ALTINDAĞ - Çalışkanlar İlkokulu

BEN KÜÇÜĞÜM AMA BENİM DE DUYGULARIM VAR

 

"BEN KÜÇÜĞÜM AMA BENİM DE DUYGULARIM VAR"

 

 

"I am little, but I have feelings too"

"Ben küçüğüm ama benim de duygularım var"

 

Bazen çocuklarımız okula gelir ve

 

onlardan performans bekleriz çünkü dileğimiz onların iyiliğidir. Bu iyiliğe o kadar odaklanıyoruz ki bazen onların bir sorunları olabileceğini ve derslerimizi takip edemediklerini unutuyoruz. Önceki gün kedisi ölmüş olabilir ya da bir sınıf arkadaşı onu yaralamış olabilir ya da...

 

Bu proje sayesinde, farklı kökenlerin neden olduğu farklılıklara rağmen aslında aynı olduğumuzu anlamaları için öğrencileri birbirine yaklaştırmak istiyoruz. Duygularımız olduğu için incinebiliriz ve bu doğal bir şey.

 

Aynı zamanda kendi duygularını anlamak için bir adım atacaklar.

 

"Ben küçüğüm ama benim de duygularım var"Bazen çocuklarımız okula gelir ve onlardan performans bekleriz çünkü dileğimiz onların iyiliğidir. Bu iyiliğe o kadar odaklanıyoruz ki bazen onların bir sorunları olabileceğini ve derslerimizi takip edemediklerini unutuyoruz. Önceki gün kedisi ölmüş olabilir ya da bir sınıf arkadaşı onu yaralamış olabilir ya da...Bu proje sayesinde, farklı kökenlerin neden olduğu farklılıklara rağmen aslında aynı olduğumuzu anlamaları için öğrencileri birbirine yaklaştırmak istiyoruz. Duygularımız olduğu için incinebiliriz ve bu doğal bir şey.Aynı zamanda kendi duygularını anlamak için bir adım atacaklar.

Yabancı ortaklarla kurulan bu projede okulumuz adına bulunmaktan büyük bir mutluluk ve onur duyuyorum.Umarım öğrencilerimiz adına verimli bir çalışma olur.Herkese başarılar diliyorum.

"I am little, but I have feelings too"

Sometimes our children come to school and we expect performance from them because our wish is their good. We are so focused on this good and sometimes we forget that may be they have a problem and they cannot follow our lessons. May be his/her cat died or a classmate hurt him/her the previous day or...
Through this project we want to get students closer to each other to understant that inspite of differences caused by different origin, in fact we are the same. We can be hurt because we have feelings and this is something natural.
In the same time they will make a step to understanding their own feelings.

23-02-202223-02-202223-02-202223-02-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.02.2022 - Güncelleme: 04.01.2023 11:43 - Görüntülenme: 276
  Beğen | 0  kişi beğendi